De wisser van gegevens - FAQ

Wat is het doel van het koellichaam elementen?
Wiper gegevens worden gebruikt om te vegen opgeslagen of niet-opgeslagen bestanden en mappen, ongebruikte schijfruimte, sporen van activiteiten op het internet, systeem activiteiten van uw computer of verwisselbare media-apparaten voor OS herinstallatie en de beste prestaties systeem.

Heeft de data wisser software veeg bestaande of niet-bestaande gegevens of beide?
De gegevens wisser software is volledig in staat om zowel bestaande en niet-bestaande bestanden en mappen te vegen vanaf uw desktop of laptop computer privacy en betere prestaties van het systeem te verbeteren.

Ik wil alle Internet geschiedenis en cookies die automatisch worden opgeslagen in de toegang tot of het surfen op het web te wissen? Het is mogelijk om met gegevens wissersoftware?
Ja, het gebruik van uw gegevens ruitenwisser hulpprogramma gemakkelijk en permanent afvegen sporen van uw activiteiten op het internet, met inbegrip van cookies, geschiedenis, tijdelijke internet bestanden, getypte URL's, etc in minuten.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn prive-bestanden en mappen volledig weggevaagd-off en niet kan worden hersteld of opnieuw hersteld?
Gegevens wisser wist of verwijdert alle gegevens, slappe ruimte, ruimte, verwijderen brokken van gegevens, zelfs als je in een bestand, verwijder grote bestanden die zijn opgeslagen op de harde schijf van het Windows-besturingssysteem en alle verwijderbare media en kan niet worden hersteld door een data recovery-software.

Line