Λογισμικό αποστολής κειμενικών μηνυμάτων - FAQ

Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε διαθέσιμο κινητό τηλέφωνο για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου άμεσα χύμα;
Το λογισμικό των προτέρων να στείλει μαζικό SMS από το κείμενο κινητά τηλέφωνα πολυμέσων που υποστηρίζουν οποιεσδήποτε τσεπών συσκευές PC ή PDA σε άλλα κινητά τηλέφωνα μέσω της χρησιμοποίησης του PC υπολογιστών σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του λογισμικού ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου;
Με το λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, μπορείτε να στείλετε μαζικά μηνύματα κειμένων από το PC υπολογιστών σας σε άλλα κινητά τηλέφωνα άμεσα, μέσω της χρησιμοποιώντας το Windows σας με βάση Pocket PC ή PDA κινητές συσκευές.

Ποια είναι η κύρια υποστήριξε υπολογιστή τσέπης μάρκες που χρησιμοποιεί το λογισμικό για να στείλει SMS;
Υπέρ γιατρός στοιχείων υποστήριξης κινητό λογισμικό μηνύματος κειμένων όλες οι μεγάλες λαϊκές βασίζονται στα Windows συσκευές κινητής τηλεφωνίας με Asus, Benq, η HP iPAQ, Sony Ericsson, Nokia, Motorola, E-ten M600 Pocket PC, Expon, Epoq, το HTC Touch, O2 XDA, Pantech Duo , Wilcom, Samsung, i-mate, η Toshiba κ.λπ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του PC στο κινητό λογισμικό μηνύματος κειμένων και PC τσεπών στο κινητό λογισμικό μηνύματος κειμένων;
PC σε μηνύματα κειμένου μετάδοσης λογισμικό μηνυμάτων μέσω κινητού κειμένου από τον υπολογιστή PC σας, ενώ στην άλλη πλευρά του Pocket PC στο κινητό λογισμικό μηνύματος κειμένων στέλνει μαζικό SMS απευθείας από τα παράθυρά σας με βάση το Pocket PC κινητές συσκευές σε άλλο κινητό τηλέφωνο.