Εργαλείο ιατροδικαστικών - FAQ

Τι σημαίνει δικανικό λογισμικό PC τσεπών του γιατρού στοιχείων κάνω;
Pocket PC δικανικό λογισμικό εξάγει αναλυτικές πληροφορίες του κινητού τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένου του OS μητρώου Πληροφορίες κινητού τηλεφώνου, πληροφορίες βάσης δεδομένων, πληροφοριών και άλλων πληροφοριών του τηλεφώνου, όπως τα μηνύματα κειμένου, τηλέφωνα επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού IMEI, τον αριθμό Sim IMSI, την κατάσταση της μπαταρίας, η ποιότητα του σήματος, όνομα φορέων παροχής υπηρεσιών κ.λπ. αρχείου .

Ποια είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου Επιθεωρητή;
Κινητό τηλέφωνο επιθεωρητής είναι ένα δωρεάν λογισμικό που εύκολα και αποτελεσματικά παρέχει όλες τις αναλυτικές πληροφορίες των κινητών τηλεφώνων, όπως τα στοιχεία του SMS, τηλέφωνα επικοινωνίας και των κινητών γενικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών όνομα του κατασκευαστή, τον αριθμό μοντέλου, sim τον αριθμό IMSI, τον αριθμό του κινητού IMEI, την κατάσταση του σήματος και της μπαταρίας ποιότητα και περισσότερο.

Ποιοι είναι οι κύριοι χρήστες του Pocket PC λογισμικό ιατροδικαστικών και το κινητό τηλέφωνο επιθεωρητής;
Pocket PC εγκληματολογίας λογισμικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους οργανισμούς έρευνας ή από ιατροδικαστών να συλλέγουν πληροφορίες από οποιοδήποτε PC ή PDA τσεπών κινητά τηλέφωνα.

Ποιες μάρκες κινητών τηλεφώνων που υποστηρίζονται αυτήν τη στιγμή με τα εργαλεία εγκληματολογίας;
Το λογισμικό υποστηρίζει ευρεία γκάμα συσκευών κινητής τηλεφωνίας συμπεριλαμβανομένης της Sony Ericsson, Motorola, LG, Nokia, Samsung, Siemens, Acer, Alcatel, Audiovox, BenQ, BlackBerry, Dell, E-TEN, η HP, HTC, i-mate και πολλά άλλα.